Veer van zilver, open ring

Vorige Artikel 3 van 13 Volgende
€ 12,95
Voorraad 7 stuks

Deze ring brengt positiviteit en kracht met zich mee. De veer staat namelijk voor zachtheid en vriendelijkheid in combinatie met kracht. Als je veren op je pad vindt, dan wordt dit traditioneel gezien als een positief voorteken. Ze vertegenwoordigen liefde, bescherming, nieuw begin en wedergeboorte.

Veren, in vele kleuren en vormen, hebben altijd een grote aantrekkingskracht gehad op de mens en de symbolische en magische waarde van de veer komt dan ook in vele culturen voor. Het gebruik van veren is het meest bekend van de Indianen. In hun optiek heeft alles op aarde een ziel. Of het nu om stenen, grond, bomen, dieren of mensen gaat, elk heeft een eigen persoonlijkheid. Het geeft hun verbondenheid met de natuur aan en zij geloven dat de lessen van het leven zijn hierin zijn af te lezen. Daar vogels in de lucht leven worden ze gezien als de verbintenis tussen hemel en aarde en als boodschapper tussen deze twee werelden. Elke soort heeft zijn eigen karakter en een eigen boodschap. Daar veren worden gezien als het "haar" van de vogel en de spirituele kracht zich volgens de Indianen in het haar bevindt, geven veren spirituele kracht.

Het is een ring in open stijl, gemaakt van 925 sterling zilver. De zwarte tinten brengen elk detail levensecht naar voren. Door zijn bijzondere vormgeving is de ring aanpasbaar aan de vorm van de vinger waar je de ring aan wil dragen. Standaard heeft de ring een diameter van circa 17 mm. maar is dus makkelijk groter of kleiner te maken.

© 2009 - 2021 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel