Lotus ring van zilver, met elegant wikkeleffect

Artikel 1 van 8
€ 19,95 (inclusief btw)
Voorraad 8 stuks

Ontdek de diepgaande symboliek van de lotusbloem, een gerespecteerd Boeddhistisch symbool dat staat voor puurheid, schoonheid en wedergeboorte. In deze elegante ring komt de betekenis van de lotus volledig tot uiting. Eenmaal om je vinger, wil je deze ring nooit meer afdoen.

Net zoals de lotus vanuit de modder onder water naar het licht groeit, kan ook een mens wijzer worden. De lotusbloem symboliseert de zoektocht naar waarheid. In deze symboliek vertegenwoordigt de lotus een bloem die haar wortels heeft in het troebele, modderige water van onwetendheid en lijden.

De bloeiende lotus staat ook symbool voor verlichting. Dit houdt in dat de bloem tot volle bloei komt, het volledige inzicht in het menselijk bestaan met al zijn vreugde en pijn, niet alleen voor jezelf, maar voor al het leven om je heen.

Deze zilveren ring is ontworpen met bijzondere vormgeving en kan worden aangepast aan de vorm van de vinger waarop je de ring wilt dragen. Zo garanderen we een perfecte pasvorm en draagcomfort.

 

 

 

© 2009 - 2024 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel