Happybazaar is met de grootst mogelijke zorg ingericht zodat je gemakkelijk en veilig online kunt winkelen en betalen.  Je hebt de keuze uit de volgende betaalmogelijkheden:

- iDEAL (gratis)
- Paypal (4,5% betaalkosten)
- Klarna Achteraf Betalen (€ 1,00 + 2,99% betaalkosten)
- Bancontact (€ 0,39 betaalkosten)
- Vooraf overmaken middels telebankieren of bankoverschrijving (gratis)
- Contant betalen bij afhalen (gratis)
-​ Kadobon Happybazaar (geen extra kosten)

iDEAL: 
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van jouw bankrekening naar de bankrekening van Happybazaar. iDEAL | Hoe werkt iDEAL voor consumenten? | iDEAL

PayPal:
Wanneer je met Paypal betaalt, wordt je ordernummer automatisch aan de betaling gekoppeld. Paypal is een veilige en eenvoudige manier om aankopen te betalen via het internet zonder dat je je bankgegevens doorgeeft. Zo kun je met een gerust hart online shoppen. Je heeft hiervoor wel een PayPal-rekening nodig. Als je die nog niet hebt, kun je die openen via www.paypal.nl
Je betaling wordt direct door ons ontvangen, zodat je bestelling meestal binnen enkele werkdagen door ons verzonden kan worden. Na je betaling keer je terug naar de website van Happybazaar.

Klarna:
Je hebt bij het afrekenen de keuze om meteen te betalen of achteraf. Geen creditcardgegevens of wachtwoord, geen gedoe. Of probeer het eerst en betaal later. Met Klarna betaal je niets voordat je het product hebt ontvangen en je hebt besloten of je het wilt behouden. Lees hier meer over achteraf betalen; Betaal achteraf met Klarna.

Bancontact:
Shoppen vanuit je luie stoel op ieder moment van de dag én vlot en veilig betalen met de Bancontact-kaart? Het kan nu ook bij Happybazaar!  https://www.bancontact.com/nl/particulier/online-betalen

Vooraf overmaken middels telebankieren of bankoverschrijving:
Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct per e-mail de orderbevestiging. Wanneer je met telebankieren of een handmatige overschrijving betaalt, vermeld dan bij de betaling het ordernummer en gebruik het rekeningnummer (zie hieronder) van Happybazaar om je betaling te voldoen. 
KNAB bank: NL94 KNAB 0737 0619 28
Voor betalingen vanuit het buitenland is ook onderstaande informatie nodig: 
BIC: KNABNL2H

Contant betalen bij afhalen:
Het is ook mogelijk om je bestelling zelf af te halen en dan te betalen. Uitsluitend op afspraak via email: info@happybazaar.nl of telefoon: 06-29238714.
Je kunt het aankoopbedrag niet pinnen, dus neem (liefst gepast) contant geld mee om de betaling te voldoen.

Kadobon Happybazaar:
De Kadobon van Happybazaar is een universeel kado waar de ontvanger zijn/haar favoriete kado mee kan kopen. Je bepaalt als gever zelf de waarde. Standaard varieert deze tussen de € 7,50 en € 50,00 maar als je een andere waarde wil, dan kan dat in overleg. Je hebt de mogelijkheid om de Kadobon op de achterkant  te voorzien van een persoonlijk tintje. Desgewenst kan de Kadobon ook digitaal worden toegezonden. Zie voor verdere informatie: http://www.happybazaar.nl/a-28250261/kado-tips/kadobon-happybazaar-vanaf-7-50/ 


VERZENDKOSTEN:
Voor verzending binnen Nederland worden geen verzendkosten in rekening gebracht. 
Door internationale regelgeving mogen goederen vanaf 2020 niet meer als brief worden gefrankeerd maar moeten dit soort zendingen als pakket worden verzonden. Hierdoor zijn we genoodzaaakt de verzendkosten voor bestellingen naar het buitenland te verhogen.  Voor verzending naar Belgie wordt een bedrag van €7,50 in rekening gebracht. Voor andere landen wordt een bedrag van €12,50 in rekening gebracht.

LET OP:
Happybazaar is niet aansprakelijk voor kosten of vermissing doordat je zelf onjuiste adresgegevens aangeleverd hebt bij het bestelproces. In dit geval blijf je betalingsplichtig, ook al heb je de bestelde goederen niet ontvangen door deze (eigen) fout.

© 2009 - 2024 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel