Happybazaar is met de grootst mogelijke zorg ingericht zodat u gemakkelijk en veilig online kunt winkelen en betalen.  U hebt de keuze uit de volgende 6 betaalmogelijkheden:

- iDeal (gratis)
- Paypal (4,5% betaalkosten)
- Kadobon Happybazaar (geen extra kosten)
- Vooraf overmaken middels telebankieren of bankoverschrijving (gratis)
- Bancontact/Mister Cash (2 % betaalkosten)
- Belfius (2 % betaalkosten)
- Sofort Banking (2 % betaalkosten)
- Onder rembours (alleen binnen Nederland, kosten: € 18,35 )
- Contant betalen bij afhalen (gratis)

iDeal:
Wanneer je met iDeal betaalt, wordt je ordernummer automatisch aan de betaling gekoppeld.
iDeal is de in Nederland meest gebruikte online betalingsmethode. Met iDeal kun je betalen wanneer je telebankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank.
Direct na het bestelproces krijg je automatisch de keuze voor wijze van betaling. Als je kiest voor iDeal, loopt het proces automatisch door zodat je direct uw betaling kunt verzorgen. Veilig, correct en supersnel.
Je betaling wordt direct door ons ontvangen, zodat je bestelling meestal binnen enkele werkdagen door ons verzonden kan worden. Na je betaling keer je terug naar de website van Happybazaar.

PayPal:
Wanneer je met Paypal betaalt, wordt je ordernummer automatisch aan de betaling gekoppeld.
Paypal is een veilige en eenvoudige manier om aankopen te betalen via het internet zonder dat je je bankgegevens doorgeeft. Zo kun je met een gerust hart online shoppen. Je heeft hiervoor wel een PayPal-rekening nodig. Als je die nog niet hebt, kun je die openen via www.paypal.nl
Je betaling wordt direct door ons ontvangen, zodat je bestelling meestal binnen enkele werkdagen door ons verzonden kan worden. Na je betaling keer je terug naar de website van Happybazaar.
Als je kiest voor betaling via Paypal, worden er betaalkosten van 4,5% over het totaalbedrag berekend.

Kadobon Happybazaar:
De Kadobon van Happybazaar is een universeel kado waar de ontvanger zijn/haar favoriete kado mee kan kopen. Je bepaalt als gever zelf de waarde. Standaard varieert deze tussen de € 7,50 en € 50,00 maar als je een andere waarde wil, dan kan dat in overleg. Je hebt de mogelijkheid om de Kadobon op de achterkant  te voorzien van een persoonlijk tintje. Desgewenst kan de Kadobon ook digitaal worden toegezonden. Zie voor verdere informatie: http://www.happybazaar.nl/a-28250261/kado-tips/kadobon-happybazaar-vanaf-7-50/ 

Telebankieren en handmatige bankoverschrijving:
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u direct per e-mail de orderbevestiging. Wanneer u met telebankieren of een handmatige overschrijving betaalt, vermeldt u bij betaling uw ordernummer en gebruikt u het rekeningnummer (zie hieronder) van Happybazaar om uw betaling te voldoen.

KNAB bank: NL94 KNAB 0737 0619 28

Voor betalingen vanuit het buitenland is ook onderstaande informatie nodig
BIC: KNABNL2H

Bancontact
Met Bancontact Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.
Met Bancontact kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van Bancontact, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.
Betalen met Bancontact is heel eenvoudig en snel. Je aankopen zijn in een paar seconden betaald. Als je kiest voor betaling via Bancontact, worden er betaalkosten van 2% over het totaalbedrag berekend.

Sofort Banking
Je gebruikt hiervoor gewoon je vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat je bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt.
Eenvoudig, zonder extra account (e-wallet) en zonder registratie.
Snel, rechtstreekse betalingen van uw online bankrekening aan de webshop.
Veilig, optimale veiligheid door authenticatie in meerdere stappen: uw login code(s) en bevestigingscode(s) van Internetbankieren.
Als je kiest voor betaling via Sofort Banking, worden er betaalkosten van 2% over het totaalbedrag berekend.

Rembours:
Indien je kiest voor levering en betaling onder rembours, dan betaal je je bestelling op het moment van aflevering. Je betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de rembourskosten van € 18,35  rechtstreeks aan de postbode, op het moment dat je de bestelling in ontvangst neemt.
LET OP: Verzenden onder rembours is alleen mogelijk binnen Nederland.

Contant betalen bij afhalen:
Het is ook mogelijk om je bestelling zelf af te halen en dan te betalen. Maak hiervoor een afspraak via email: info@happybazaar.nl of telefoon: 06-29238714.
Je kunt het aankoopbedrag niet pinnen, dus neem (liefst gepast) contant geld mee om de betaling te voldoen.

VERZENDKOSTEN:
Voor verzending binnen Nederland worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
Voor verzending naar België wordt een bedrag van €4,50 in rekening gebracht. Voor verzending naar Duitsland en Frankrijk wordt een bedrag van €6,95 in rekening gebracht. Voor zending naar overige Europese landen wordt een bedrag van €9,95 in rekening gebracht.

LET OP:
Happybazaar is niet aansprakelijk indien de bestelling vermist raakt in de post doordat u zelf onjuiste adresgegevens ingevoerd heeft bij het bestelproces.
 

© 2009 - 2018 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel