Happybazaar is met de grootst mogelijke zorg ingericht zodat je gemakkelijk en veilig online kunt winkelen en betalen.  Je hebt de keuze uit de volgende betaalmogelijkheden:

- Direct of achteraf betalen via Klarna (gratis)
- Paypal (4,5% betaalkosten)
- Kadobon Happybazaar (geen extra kosten)
- Vooraf overmaken middels telebankieren of bankoverschrijving (gratis)
- Contant betalen bij afhalen (gratis)

Klarna:
Je hebt bij het afrekenen de keuze om meteen te betalen bv via iDEAL. Geen creditcardgegevens of wachtwoord, geen gedoe. Of probeer het eerst en betaal later. Met Klarna betaal je niets voordat je het product hebt ontvangen en je hebt besloten of je het wilt behouden. Lees hier meer over achteraf betalen; Betaal achteraf met Klarna.

PayPal:
Wanneer je met Paypal betaalt, wordt je ordernummer automatisch aan de betaling gekoppeld.
Paypal is een veilige en eenvoudige manier om aankopen te betalen via het internet zonder dat je je bankgegevens doorgeeft. Zo kun je met een gerust hart online shoppen. Je heeft hiervoor wel een PayPal-rekening nodig. Als je die nog niet hebt, kun je die openen via www.paypal.nl
Je betaling wordt direct door ons ontvangen, zodat je bestelling meestal binnen enkele werkdagen door ons verzonden kan worden. Na je betaling keer je terug naar de website van Happybazaar.
Als je kiest voor betaling via Paypal, worden er betaalkosten van 4,5% over het totaalbedrag berekend.

Kadobon Happybazaar:
De Kadobon van Happybazaar is een universeel kado waar de ontvanger zijn/haar favoriete kado mee kan kopen. Je bepaalt als gever zelf de waarde. Standaard varieert deze tussen de € 7,50 en € 50,00 maar als je een andere waarde wil, dan kan dat in overleg. Je hebt de mogelijkheid om de Kadobon op de achterkant  te voorzien van een persoonlijk tintje. Desgewenst kan de Kadobon ook digitaal worden toegezonden. Zie voor verdere informatie: http://www.happybazaar.nl/a-28250261/kado-tips/kadobon-happybazaar-vanaf-7-50/ 

Telebankieren en handmatige bankoverschrijving:
Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct per e-mail de orderbevestiging. Wanneer je met telebankieren of een handmatige overschrijving betaalt, vermeld dan bij de betaling het ordernummer en gebruik het rekeningnummer (zie hieronder) van Happybazaar om je betaling te voldoen. 
KNAB bank: NL94 KNAB 0737 0619 28
Voor betalingen vanuit het buitenland is ook onderstaande informatie nodig 
BIC: KNABNL2H

Contant betalen bij afhalen:
Het is ook mogelijk om je bestelling zelf af te halen en dan te betalen. Uitsluitend op afspraak via email: info@happybazaar.nl of telefoon: 06-29238714.
Je kunt het aankoopbedrag niet pinnen, dus neem (liefst gepast) contant geld mee om de betaling te voldoen.

VERZENDKOSTEN:
Voor verzending binnen Nederland worden geen verzendkosten in rekening gebracht. 
Door internationale regelgeving mogen goederen vanaf 2020 niet meer als brief worden gefrankeerd maar moeten dit soort zendingen als pakket worden verzonden. Hierdoor zijn we genoodzaaakt de verzendkosten voor bestellingen naar het buitenland te verhogen.  Voor verzending naar Belgie wordt een bedrag van €7,50 in rekening gebracht. Voor andere landen wordt een bedrag van €12,50 in rekening gebracht.

LET OP:
Happybazaar is niet aansprakelijk indien de bestelling vermist raakt doordat je zelf onjuiste adresgegevens aangeleverd hebt bij het bestelproces. In dit geval blijf je betalingsplichtig, ook al heb je de bestelde goederen niet ontvangen door deze (eigen) fout.

© 2009 - 2021 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel