Orgone hartvormige chakrahanger met spiraal

Artikel 1 van 8 Volgende
€ 19,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Orgone hangers zijn speciaal gemaakt voor je energieveld (aura). Ze balanceren je aura doordat ze de negatieve energie omzetten in positieve energie. Het effect van het dragen van een orgone hanger is dat je je prettiger voelt en dat de energie van andere mensen niet te dicht bij komt en/of dat je rustiger wordt en minder stressgevoelig.

Orgone betekent levensenergie (Chi, Ether of Prana). Het bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen. In het bijzonder bevat het Herkimer kristal dat helpt bij het reinigen van elektromagnetische straling. Het reinigt en balanceert energie en harmoniseert de Chi in en om ons heen.

Je kunt de hanger ook in je broekzak dragen of onder je hoofdkussen leggen, als het maar contact maakt met je aura.
Voor het gebruik van de hanger dient deze eerst geactiveerd te worden door degene die hem gaat dragen dit kan gedaan worden door hem in de hand te houden en je eigen energie voor tenminste 20 sec. erdoor heen te laten stromen.

Deze Orgone regenbooghanger is gemaakt van acryl en bestaat uit de volgende materialen : edelsteenstukjes (amethist, lapis, turquoise, peridoot, citrien, carneool en garnet) en koper. Het spiraal-symbool van koper zit vast gegoten in de hanger.

Het woord Chakra betekent wiel of kring en is afkomstig uit het Sanskriet.
Chakra`s zijn energie- en bewustzijnscentra in het menselijk lichaam. Het zijn geen fysieke, in het lichaam aan te wijzen centra, maar energiewervelingen van de menselijke aura. Alle chakra`s zijn traditioneel verbonden met kleuren, symbolen, mantra`s (bepaalde klanken) en elementen. Zij activeren de daarmee in verband staande chakra`s.

De spiraal symboliseert leven, loslaten, verdieping en levenscyclus. De spiraal is een teken van de reis van het innerlijke leven en de ziel naar buiten. Dit symbool staat ook voor groei, expansie en kosmische energie afhankelijk van de cultuur waarin het gebruikt werd.

De hanger is circa 4x4,2cm. groot en wordt geleverd met 1 meter zwart waxkoord van 1 mm, samen in een fraai wit geschenkdoosje met foldertje in vijf talen.  

© 2009 - 2022 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel