Bedelarmbandje met Levensboom, Aum of Gelukshandje

Artikel 1 van 1
€ 8,95

Welk symbool spreekt jou het meeste aan? Elk bedeltje heeft een bijzondere betekenis dus maak je keuze of bestel ze alle drie en draag ze als set.

De levensboom staat symbool voor wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid, en verlossing. Ook is de levensboom natuurlijk een symbool voor het leven zelf. Met zijn wortels in de aarde heeft hij contact met de onderwereld. Met zijn takken reikt hij naar de hemel. Hij is een bemiddelaar tussen goden en mensen.

​Het Aumteken (of Ohm) kom je vaak tegen in Boeddhistische mantra’s aan het begin van een zin en wordt als de basis-mantra beschouwd. Men gelooft dat de trilling van deze klank een verheffende werking op de trilling van het lichaam heeft, waardoor een hoger bewustzijn bereikt wordt.

Het Gelukshandje is een oud symbool onder andere uit het Jodendom en de Islam. Het wordt ook wel handje van Fatima of Hamsahandje genoemd. Het brengt de drager geluk en geeft bescherming tegen het kwaad. Daarnaast wordt een open hand gezien als universeel symbool voor vrede, omdat je er niets in verborgen kunt houden.

De stenen kraaltjes hebben een diameter van circa 6 mm. zijn geregen aan stevig elastiek. Hierdoor past het armbandje vrijwel altijd. De zilverkleurige bedeltjes zijn circa 1,5 bij 2 cm. groot.

© 2009 - 2020 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel