Infinity oorbellen, verzilverd

Artikel 4 van 10
€ 9,95 (inclusief btw)
Voorraad 10 stuks

Het Infinity-symbool, ook bekend als de lemniscaat, heeft zijn oorsprong in de wiskunde waar het staat voor oneindigheid. Maar naast de wiskundige betekenis heeft dit symbool ook een diepere betekenis die verband houdt met energie, doorstroming en kracht.

Het symbool vertegenwoordigt een oneindige verbinding tussen alles, een voortdurende samenwerking en een eeuwigdurende beweging. Op elk punt in ons leven komen we op kruispunten waarop keuzes gemaakt kunnen worden, ongeacht het gebied waarin deze keuzes zich voordoen.

De Kelten waren ook bekend met dit symbool en gebruikten het vaak in hun kunstwerken. De meeste Keltische knopen vormen oneindige verbindingen en hebben geen duidelijk begin of einde. Ze symboliseren de oneindige cirkel van het bestaan en de eeuwigdurende levenskracht. De lijnen komen altijd terug naar waar ze begonnen zijn, en de verstrengelde lijnen laten het principe van voortdurende beweging zien.

Deze prachtige verzilverde oorbellen hebben het Infinity-symbool en zijn ongeveer 1 cm breed en 3,5 cm lang (inclusief het verzilverde haakje).

Met deze oorbellen draag je niet alleen een mooi en elegant accessoire, maar ook een symbool dat herinnert aan de oneindige verbindingen en de voortdurende beweging in het leven.

 

 

© 2009 - 2024 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel