Tibetaanse armband van zwarte Onyx met gebedsmolen

Vorige Artikel 3 van 3
€ 15,95 (inclusief btw)
Voorraad 7 stuks

De Tibetaanse spreuken op de gebedsmolen verhogen je karma (je leven dat vorm krijgt door je daden) en door het ronddraaien van de gebedsmolen gaat de spreuk op in de wind, zodat uiteindelijk iedereen van dit goede karma kan meegenieten :)

In het Boeddhisme en Hindoeïsme is de gebedsmolen een cilindervormige molen die om een verticale as draait. Ze komen voor in allerlei soorten en maten. Op de buitenzijde van de cilinder staat altijd een gebed of een mantra geschreven. Volgens het Tibetaans boeddhisme heeft het ronddraaien van een gebedsmolen hetzelfde effect als het uitspreken van de betreffende gebeden of mantra's.

Een mantra is een heilige klank, die symbolisch een bepaalde goddelijke energie tot uitdrukking brengt. Mantra`s kunnen hardop uitgesproken worden, of in gedachten als klank. Telkens als de molen draait, wordt de mantra actief. 

De duurzame kralen van deze armband zijn gemaakt van Onyx. Het bij je dragen van deze steen kan helpen in belastende en stressvolle situaties. Onyx geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Het maakt standvastig en verantwoordelijk en stimuleert zelfverwezenlijking.

De gebedsmolen is gemaakt van wit metaal. Dit is een nikkelvrije legering van verschillende metalen. Het gedraagt zich als zilver; het glimt en vertoont dezelfde vorm van oxidatie als zilver. Door witmetaal met een zilverdoek te wrijven, krijgt het een prachtige glans.

De armband is geregen op stevig elastiek en past daardoor vrijwel altijd. De kralen hebben een diameter van circa 0,6 cm. en de gebedsmolen is circa 1,5 cm lang.

© 2009 - 2023 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel