Tibetaans Boeddhistische armband met Gebedswiel en Mantra

Vorige Artikel 6 van 6
€ 24,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Laat je betoveren door de buitengewone kwaliteit van deze handgemaakte Tibetaans Boeddhistische armband. Met de zorgvuldig gekozen materialen en perfecte afwerking is deze armband niet alleen een prachtige accessoire om te dragen, maar ook een subtiel sieraad dat geschikt is voor zowel dames als heren.

In het Boeddhisme is de gebedsmolen of gebedswiel een ritueel hulpmiddel. Vaak bevat het de mantra "om mani padme hum", die meerdere malen op de molen of erin geschreven staat. Door de gebedsmolen rond te draaien, verspreidt de mantra zich met de wind, waardoor iedereen goed karma kan verkrijgen.

Een mantra is een heilige klank die symbolisch een bepaalde goddelijke energie uitdrukt. Door herhaling krijgt deze spirituele, heilzame trilling kracht. Een mantra kan in stilte worden gezegd, hardop worden gezongen of worden opgezegd. Je kunt er ook gewoon naar luisteren. Mantra's kunnen worden gebruikt tijdens meditatie, waarbij het luisteren naar of meezingen met een mantra ontspanning kan brengen.

De Gebedswiel-kraal is gemaakt van Tibetaans Zilver, een nikkelvrije legering van verschillende metalen met een laag zilvergehalte. Het materiaal heeft dezelfde glans als zilver en vertoont een vergelijkbare oxidatie. Door voorzichtig poetsen met een doek, krijgt het een prachtige glans.

De armband zelf is vervaardigd van prachtig rozenhout in een warm bruinrode kleur. Rozenhout heeft verzachtende eigenschappen die mensen ontvankelijker maken voor het genieten van alle prachtige dingen om hen heen. Het heeft een harmoniserend en ontspannend effect op de geest. Het is belangrijk om op te merken dat rozenhout afkomstig is van een palissandersoort en niet van een rozenstruik.

De armband is voorzien van een sterke schuifknoop waardoor deze gemakkelijk aan en uit te doen is. De staafvormige houten kralen hebben een hoogte van ongeveer 5 mm, terwijl de Gebedswiel-kraal een breedte heeft van ongeveer 15 mm.

 

© 2009 - 2024 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel