Gevlochten armband met Jade en Levensboom zilverkleurig

Vorige Artikel 7 van 28 Volgende
€ 15,95
Voorraad 20 stuks

Sta jij met beide voeten op de grond? De levensboom is een prachtig symbool en zet jou stevig in het teken van leven. Draag deze prachtige armband voor een sterkere connectie met de aarde en bewandel jouw levenspad met kracht, moed en gedrevenheid.

​​De betekenisvolle Levensboom heeft een bijzondere geschiedenis. De levensboom staat in vele culturen namelijk symbool voor rijkdom, wijsheid en schoonheid. Het zou het begin van het leven en de onbevangenheid van de jeugd symboliseren. De levensboom staat voor een frisse start in het leven, positieve energie en een stabiele toekomst. De levensboom is daarnaast het perfecte symbool van het doorstaan van elke uitdaging want met elke storm groeien de wortels van de boom dieper. 

De kralen die verwerkt zijn in deze armband zijn van Jade. Dit is een zuiverende en beschermende steen. Jade zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. De steen bevordert zelfredzaamheid en zelfverwezenlijking en hij helpt je om irritaties en prikkelbaarheid los te laten.

Deze handgemaakte armband heeft een stevige schuifknoop en is daardoor makkelijk aan en uit te doen. De zilverkleurige levensboombedel heeft een doorsnede van circa 1,5 cm.

© 2009 - 2023 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel