Mala van natuurlijk rood sandelhout

Artikel 6 van 14
€ 17,95 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

Rood sandelhout geurt van nature heerlijk houtachtig en is erg bekend in de Indische Ayurveda om balans te brengen in lichaam, geest en intellect. Het wordt al meer dan 4000 jaar gebruikt als een parfum en wierook, en blijft een van de meest populaire geuren over de hele wereld.

Sandelhout is één van de traditionele materialen voor mala’s. Een mala is een gebedsketting die gebruikt wordt door hindoes en boeddhisten om het tellen bij te houden van een mantra of een vers voor een specifieke Godheid of heilige.
In het Boeddhisme wordt sandelhout als een heilig houtsoort beschouwd met een heerlijke aromatische geur, waardoor je alert en gefocust blijft tijdens de meditatie. Dit maakt een sandelhouten mala zeer geschikt voor een rituele en spirituele meditatie. Spiritueel gezien staat sandelhout symbool voor het aantrekken van positieve vibraties, heldere waarneming, kalmte en zou het een rustige en positieve gemoedstoestand bevorderen.

Deze handgemaakte mala is geregen op een donkerbruin elastisch koord. Hierdoor kan de mala als ketting worden gedragen, maar ook om de pols worden gewikkeld als armband. De lengte is circa 85 cm.  en de kralen van natuurlijk rood sandelhout hebben een diameter van 0,8 cm. Onderaan bungelt een kwastje met 6 kleinere kraaltjes van rood sandelhout.

© 2009 - 2024 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel