Oneindige liefde - verzilverd hangertje aan ketting

Artikel 2 van 36
€ 17,95 (inclusief btw)
Voorraad 9 stuks

Een hartje met daarin het symbool voor oneindigheid; dit prachtige design-sieraad vertelt een verhaal van onbeperkte liefde en duurzame verbinding. Het is een krachtige manier om te laten zien dat deze liefde niet stuk kan en altijd zal voortduren, ongeacht de uitdagingen en keuzes die we in het leven tegenkomen.

Het ontwerp van dit sieraad combineert de symbolen van het hart en het Infinity-teken, wat een krachtige boodschap van oneindige liefde en verbondenheid uitdraagt. Het hart symboliseert de diepgewortelde emoties en genegenheid die we voelen voor onze dierbaren, terwijl het Infinity-teken staat voor de eeuwige cyclus van energie en de oneindige samenwerking en groei in relaties. Met dit sieraad draag je niet alleen een symbool van oneindige liefde en verbondenheid, maar ook een herinnering aan de kracht die we hebben om te kiezen en te groeien in ons eigen pad van liefde en leven.

Dit fraaie sieraad heeft een strak design en bestaat uit een verzilverd hangertje van circa 2,5 bij 3 cm groot. Het hangt aan een bijgeleverde ketting met een lengte van circa  45 cm.  Het is geschikt om er zelf namen in te laten graveren waardoor het een persoonlijk tintje en een extra betekenis krijgt. Het onderstreept dat de liefde die hiermee wordt uitgedrukt, niet zal vervagen en voor altijd zal blijven bestaan. 

© 2009 - 2024 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel