Mantra Ring met Hart Soetra

Artikel 4 van 6
€ 9,95 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Deze prachtige ring bevat aan de binnenzijde de Hart Soetra en aan de buitenzijde de bekende Boeddhistische mantra 'Om Mani Padme Hum'. Het is een krachtige spirituele combinatie verwerkt in een schitterend sieraad!

De Hart Soetra is een van de meest bekende Mahayana soetra's, een verhandeling over de essentie van de perfectie van wijsheid. Volgens de Hart Soetra betekent perfecte wijsheid een belangrijke stap richting verlichting. De tekst van deze Soetra is te vinden aan de binnenkant van deze prachtige armband.

Aan de buitenzijde staat de bekende Boeddhistische mantra 'Om Mani Padme Hum', ook wel bekend als de mantra van mededogen. De betekenis ervan is "de parel van het universum is de lotus van mijn hart", wat aangeeft dat wij naar binnen moeten kijken om de vrede van de Boeddha te vinden.

De ring is vervaardigd van silver plated wit koper. Dit materiaal heeft dezelfde glans en oxidatievorm als zilver. Door het voorzichtig te poetsen met een zachte doek, gaat het prachtig glanzen.

Deze fraai bewerkte open ring heeft een aanpasbare diameter van ongeveer 20 mm en is 10 mm breed. Dankzij de verstelbare diameter past de ring vrijwel altijd en kan deze ook zeer mooi om een duim gedragen worden.

 

 

 

 

© 2009 - 2024 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel