Mantra Ring met Hart Soetra

Vorige Artikel 9 van 10 Volgende
€ 9,95 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Aan de binnenzijde de Hart Soetra en aan buitenzijde de bekende Boeddhistische mantra 'Om Mani Padme Hum'. Een krachtige spirituele combinatie verenigd in een prachtig sieraad!

De Hart Soetra is een van de bekendste Mahayana soetra's, een verhandeling over de essentie van de perfectie van wijsheid. De Hart Soetra legt uit dat perfecte wijsheid een belangrijke stap op weg naar verlichting betekent. De tekst van deze Soetra vind je aan de binnenkant van deze prachtige armband.

​Aan de buitenzijde staat de bekende Boeddhistische mantra 'Om Mani Padme Hum' ook wel genoemd de mantra van mededogen. Betekenis: 'de parel van het universum is de lotus van mijn hart' oftewel: we moeten binnen in onszelf kijken om de vrede van de Boeddha te vinden.

De ring is gemaakt van silver plated wit koper. Dit materiaal gedraagt zich net als zilver; het glimt en vertoont dezelfde vorm van oxidatie als zilver. Door het met een zachte doek te poetsen, gaat het prachtig glanzen.

Deze fraai bewerkte open ring heeft een toegeknepen diameter van circa 20 mm en is 10 mm. breed. Doordat de diameter instelbaar is, past de ring vrijwel altijd en kan deze  ook heel mooi om een duim gedragen worden. 

 

© 2009 - 2023 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel