Chakra Levensboom hanger

Artikel 1 van 7 Volgende
€ 11,95 (inclusief btw)
Voorraad 11 stuks

In je lichaam zijn zeven belangrijke energiecentra aanwezig die bekend staan als chakra’s. Alle chakra`s hebben elk hun eigen kleur en deze kleuren vind je terug in deze prachtige levensboom.

Ons lichaam is omgeven door verschillende energetische velden, niveaus van energie. Deze niveaus noemt men ook wel aura's. In deze velden zijn openingen, knooppunten en concentratieplekken van energie die we chakra's noemen. Alle Chakra`s zijn traditioneel verbonden met kleuren, symbolen, mantra`s (bepaalde klanken) en elementen. Zij activeren de daarmee in verband staande Chakra`s.

Chakra is een woord dat uit het Sanskriet komt en betekent letterlijk ‘wiel’. Een Chakra kan je je daarom voorstellen als een draaikolk die energie door je lichaam laat stromen, of in andere woorden, een ‘draaiend wiel van energie’. Alle chakra's spelen een belangrijke rol bij het welzijn van lichaam en geest. Elke chakra heeft een invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Ideaal zou zijn als alle chakra's open zouden zijn en even actief.

De levensboom staat symbool voor wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid, en verlossing. Ook is de levensboom natuurlijk een symbool voor het leven zelf. Met zijn wortels in Moeder Aarde heeft hij contact met de onderwereld. Met zijn takken reikt hij naar de hemel. Hij is een bemiddelaar tussen goden en mensen.

Deze handgemaakte chakra hanger heeft zeven verschillende soorten edelsteentjes die je energiecentra in balans brengen: goudsteen, carneool, citrien, aventurijn, lapis, amethist en bergkristal. De hanger is gemaakt van nikkelvrij metaal (roestvrijstaal) en heeft een diameter van circa 5 cm.

© 2009 - 2024 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel