Amazoniet mala ketting of armband met Boeddha bedel

Artikel 8 van 10
€ 23,95 (inclusief btw)
Voorraad 19 stuks

Maak kennis met de betoverende wereld van Amazoniet, een ondoorzichtig groen, groenblauw of turkoois mineraal dat een prachtige matte tot glasachtige glans heeft. Met deze betekenisvolle Mala krijg je een wikkelarmband en ketting in één!

Amazoniet is dé steen tegen voorjaarsmoeheid en brengt een opgewekt gevoel, zelfs in de grauwe periode aan het einde van de winter. Deze steen heeft ook vele andere eigenschappen, waaronder:

  • Het nemen van controle en het ondernemen van de juiste stappen om uit een ongewenste situatie te komen.
  • Bewustwording van je potentieel en staat voor vernieuwing, verjonging, vitaliteit en regeneratie.
  • Kalmerend en balancerend bij extreme stemmingswisselingen.
  • Oplossen van gevoelens van verscheurdheid en werkt tegen verdriet, malende gedachten en zorgen.
  • Verzachten van trauma's en het wegnemen van angsten en negatieve gedachten.
  • Verminderen van frustraties en ergernis.

Een Mala is een gebedssnoer van kralen dat gebruikt wordt binnen het Boeddhisme. Het heeft een vergelijkbare functie als een rozenkrans in het Christendom. Deze prachtige mala is een belangrijk attribuut voor Tibetaans Boeddhistische gelovigen en wordt gebruikt om mantra's en andere gebeden te tellen, neerbuigingen te doen en rondgangen te maken. Meestal bestaat een gebedssnoer uit 108 kralen, maar er zijn ook andere nummerreeksen (vaak deelbaar door 9).

Deze prachtige mala is voorzien van een mooie (dubbelzijdige) Boeddha bedel. De term "Boeddha" verwijst naar een niveau van bewustzijn en is geen titel op zich. In de meeste gevallen wordt Gautama Boeddha, de stichter van het boeddhisme, bedoeld. Zijn leer biedt waardevolle lessen, met name over onze eigen mentale processen. Hoewel we niet altijd controle hebben over wat ons overkomt, hebben we altijd de keuze hoe we er mee omgaan.

De mala bestaat uit 108 kralen geregen aan een elastisch koord en kan zowel als armband als ketting gedragen worden. De totale lengte is ongeveer 95 cm. De bedel heeft een diameter van ongeveer 14 mm en de kralen hebben een diameter van ongeveer 8 mm.

LET OP: Het betreft een natuurproduct, waardoor het er iets anders uit kan zien dan op de afbeelding!

© 2009 - 2024 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel