Tibetaans zilveren ring met Lapis Lazuli en Lotus

Artikel 3 van 5
€ 12,95 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Wanneer je naar Lapis Lazuli kijkt, is het alsof je op een heldere avond aandachtig naar de sterrenhemel tuurt. De gouden puntjes in de koningsblauwe steen lijken op flonkerende sterren.

Het is geen toeval dat volgens boeddhisten deze steen "peace of mind" brengt. Naast het bevorderen van innerlijke rust, versterkt Lapis Lazuli ook je intuïtie en geeft het een boost aan je creativiteit. En alsof dat nog niet genoeg is, is het ook nog eens een prachtige steen om te zien!

Aan beide zijden van de steen zijn lotusbladeren afgebeeld. De lotus is een belangrijk symbool en wordt zowel in het boeddhisme als in het hindoeïsme gebruikt om de geest te versterken, te stabiliseren en in balans te brengen.

De Tibetaans zilveren knijpring is een nikkelvrije legering van verschillende metalen met een klein percentage zilver. Het gedraagt zich als zilver, met dezelfde glans en oxidatievorm als zilver. Door het voorzichtig met een zachte doek te poetsen, krijgt het een prachtige glans.

Deze open Tibetaans zilveren knijpring heeft een instelbare diameter van ongeveer 18 mm en is 12 mm breed. Door de verstelbaarheid past de ring vrijwel altijd en kan hij ook prachtig om de duim gedragen worden.

 

 

© 2009 - 2024 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel