Levensboom oorbellen verzilverd

Artikel 1 van 10
€ 9,95 (inclusief btw)
Voorraad 6 stuks

De Levensboom is een universeel symbool van wijsheid, kracht en verbinding dat zijn oorsprong vindt in talloze spirituele en mythologische tradities over de hele wereld. Door het dragen van deze oorbellen kun je die waardevolle betekenis van wijsheid, kracht en verbinding met je meedragen.

De Levensboom staat bekend onder verschillende namen, zoals de Kosmische Boom, de Wereldboom, de Heilige Boom en de Boom des Levens. Het heeft vele betekenissen en symboliseert onder andere wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid en verlossing. Bovenal vertegenwoordigt de Levensboom het leven zelf.

Met zijn wortels stevig in de aarde heeft de Levensboom contact met de onderwereld, terwijl zijn takken naar de hemel reiken. Hij fungeert als een bemiddelaar tussen goden en mensen. De drie belangrijkste elementen van de boom - de wortels, de stam en de takken - weerspiegelen de ontwikkeling van het menselijk lichaam, de psyche en de geest. Het is een krachtig symbool van groei, en staat tevens voor het eeuwige leven en de onsterfelijkheid.

Tegenwoordig wordt de Levensboom veelvuldig gebruikt in kunst, architectuur, muziek, literatuur, film en decoratieve kunsten. Het is dan ook geen verrassing dat de Levensboom zo'n geliefd symbool is geworden voor sieraden!

Deze prachtige verzilverde oorbellen zijn bedekt met een dun laagje zilver en hebben een diameter van ongeveer 2 cm en zijn inclusief het haakje ongeveer 4 cm lang. 

 

© 2009 - 2024 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel