Exclusief collier met Turkoois, Jaspis en Agaat

Vorige Artikel 6 van 9 Volgende
€ 39,95 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Dit stijlvolle en elegante sieraad heeft meerdere edelstenen in zich verwerkt. Draag deze ketting om je niet alleen mooi te voelen, maar ook moedig en in balans.​

De ketting is gemaakt van kraaltjes van groene Turkoois en van roze Jaspis en heeft een prachtige hanger van bewerkte Agaat. Deze hanger is circa 3 bij 5 cm. groot en hangt aan een ketting met een totale lengte van circa 85 cm.

Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest.

Turkoois bevordert spirituele afstemming op en communicatie met de fysieke en spirituele werelden. Het is een zuiverende steen die negatieve energie verdrijft. Het schept evenwicht in alle chakra's, brengt ze op één lijn met de verfijnde lichamen en stemt af op het fysieke niveau van het spirituele. In het traditionele denken verenigt Turkoois de aarde en de lucht en brengt mannelijke en vrouwelijke energieën bij elkaar. Deze steen zorgt voor empathie en evenwicht.

Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest.

LET OP: doordat deze kettingen met de hand gemaakt zijn, is iedere ketting uniek en kan de dus iets afwijken van de foto.

 

© 2009 - 2023 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel