Stijlvolle elegante ketting met Turkoois, Jaspis en Agaat

Artikel 5 van 7
€ 39,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Deze stijlvolle en elegante ketting heeft een bijzondere uitstraling. Niet alleen zul je je mooi voelen met deze ketting om, maar het zal je ook moedig en in balans laten voelen.

De ketting is gemaakt van groene Turkoois kralen en roze Jaspis kralen. Het hoogtepunt van de ketting is de prachtig bewerkte Agaat hanger. De hanger heeft een afmeting van ongeveer 3 bij 5 cm en hangt aan een ketting met een totale lengte van ongeveer 85 cm.

Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. Het bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest.

Turkoois bevordert spirituele afstemming en communicatie met zowel de fysieke als spirituele werelden. Het is een zuiverende steen die negatieve energie verdrijft. Turkoois brengt alle chakra's in evenwicht, stemt ze af op de verfijnde lichamen en brengt ze in harmonie met het fysieke niveau van het spirituele. Volgens traditioneel denken verenigt Turkoois aarde en lucht en brengt het mannelijke en vrouwelijke energieën samen. Deze steen bevordert empathie en evenwicht.

Jaspis werkt aardend en beschermend. Het helpt je je doelen te verwezenlijken en ideeën om te zetten in actie. Het geeft strijdlust, daadkracht, volharding en vastberadenheid. Jaspis helpt je ook om voor jezelf op te komen, geeft moed, veerkracht en assertiviteit en vermindert angsten voor conflicten. Het bevordert oprechtheid, eerlijkheid en behulpzaamheid, en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest.

LET OP: Aangezien deze kettingen met de hand zijn gemaakt, is elke ketting uniek en kan deze iets afwijken van de foto.

 

© 2009 - 2024 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel