Engelenvleugels stoere sieradenset

Vorige Artikel 2 van 2
€ 11,95 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Vleugels zijn het symbool van het opstijgen boven het aardse uit (een vorm van verlichting of het wijs zijn) en staan voor lichtheid, hemelse nabijheid en bescherming. Ze kunnen je omhelzen, troosten, en liefde geven, als je daar behoefte aan hebt.  

De herkomst van dit symbool is al heel oud. In de middeleeuwen zagen ze, dat alleen wezens met vleugels (=vogels) de wolken konden bereiken. Omdat de hemel hóger moest zijn dan de wolken, was het dus logisch, dat engelen, als hemelbewoners en hemelbewakers, óók vleugels hebben.  

Deze stoere set bestaat uit een leren veterkoord van circa 90 cm. lengte (evt. zelf verder in te korten) met een hanger van circa 6 cm. lang en 2 cm. breed.  De bijpassende oorbellen zijn ook circa 6 cm. lang en 2 cm. breed. De set is gemaakt van  witmetaal, een nikkelvrije legering van verschillende metalen. Het gedraagt zich als zilver; het glimt en vertoont dezelfde vorm van oxidatie als zilver. Door witmetaal met een zilverdoek te wrijven, krijgt het een prachtige glans.

© 2009 - 2022 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel