Levensboom hanger aan ketting, op cadeaukaartje

Vorige Artikel 5 van 14 Volgende
€ 17,95 (inclusief btw)
Voorraad 13 stuks

De Levensboom is een universeel symbool dat wordt gebruikt in ontzettend veel spirituele en mythologische tradities over de hele wereld. In verschillende culturen is het bekend als de Kosmische Boom, the World Tree, de Heilige Boom en de Tree of Life.

De levensboom staat symbool voor wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid, en verlossing. Ook is de levensboom natuurlijk een symbool voor het leven zelf. Met zijn wortels in de aarde heeft hij contact met de onderwereld. Met zijn takken reikt hij naar de hemel. Hij is een bemiddelaar tussen goden en mensen.

De drie belangrijkste systemen van de bomen: de wortels, de stam en de takken staan parallel aan de menselijke ontwikkeling van lichaam, psyche en geest. Het is een krachtig symbool van de groei. Verder symboliseert de levensboom het eeuwige leven en onsterfelijkheid.
Tegenwoordig wordt de Levensboom ook veel gebruikt voor diverse kunst en architectuur, in muziek, literatuur, film en voor decoratieve kunsten. Geen wonder dat de levensboom zo'n populair sieraad is!​

De hanger heeft een diameter van circa 2,4 cm. en hangt aan een ketting die verstelbaar is in lengte van 42 tot 47 cm. door extra schakeltjes.
Zowel de hanger als de ketting zijn verzilverd en zijn tin- en nikkelvrij. Door het met een zilverdoek te wrijven, krijgt het een prachtige glans.

De ketting wordt geleverd op een mooi kaartje met de tekst; Levensboom, staat voor persoonlijke groei en ontwikkeling en geeft kracht en evenwicht in je leven. Met deze “boodschap” is de ketting heel erg geschikt om aan iemand cadeau te geven.

© 2009 - 2021 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel