Nu weer leverbaar!

Yoga hangertje Namasté van zilver

Vorige Artikel 4 van 4
€ 21,95
Voorraad 2 stuks

Yoga ziet het lichaam niet als een op zichzelf staand iets, maar gaat uit van verbindingen tussen lichaam en geest. Door de eeuwen heen heeft yoga bewezen een stabiele factor te zijn bij de lichamelijk en geestelijke ontwikkeling van de mens.

Yoga is een -duizenden jaren geleden- in India ontwikkeld systeem, dat op basis van persoonlijke ervaringen tijdens het verrichten van speciale lichaamsoefeningen een aanzienlijke bijdrage kan leveren aan de verbetering van de kwaliteit van het leven.
Door de aard van de oefeningen en de wijze waarop ze worden uitgevoerd, worden er gebieden in het lichaam geactiveerd die bij onze moderne manier van leven niet meer aan bod komen.

Namasté is in India, maar ook in verschillende andere Aziatische landen, een gebruikelijk hindoeïstisch gebaar om te groeten en respect te tonen. Hierbij worden de handen tegen elkaar geduwd, de handpalmen raken elkaar, de vingers wijzen naar boven en zijn iets richting het hoofd gebogen. Hierbij wordt vaak een lichte buiging gemaakt. Bij het gebaar wordt vaak `namasté` gezegd, maar het kan ook zonder woorden worden uitgevoerd, waarbij de betekenis gelijk blijft.

Deze fraaie zilveren yoga-hanger is circa 12 x 26mm groot.

© 2009 - 2021 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel