Armband van matte Onyx met goudkleurige Boeddha-kraal

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 9,95 (inclusief btw)
Voorraad 9 stuks

Onyx bij je dragen kan helpen in belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Het maakt standvastig en verantwoordelijk en stimuleert zelfverwezenlijking.

Deze mooie mala armband bestaat uit kralen van matte Onyx en een goudkleurige Boeddhakraal. Boeddha sieraden doen het erg goed als cadeau. Door ze aan iemand te geven, wens je hem of haar rust en geluk. Maar ook voor jezelf is dat natuurlijk een fantastisch cadeau!
In tijden van stress en onzekerheden gaan mensen opzoek naar alternatieve manieren om tot rust te komen en de wijsheid van Boeddha lijkt voor veel mensen een oplossing voor dit probleem te zijn. Boeddha was een spirituele leider die grofweg tussen 500 en 600 jaar voor christus in Nepal Leefde.

Een belangrijk attribuut van een Tibetaans-boeddhistische gelovige is de mala, een gebedssnoer dat hoofdzakelijk gebruikt wordt om mantra`s te tellen die gereciteerd worden. Het heeft dus feitelijk dezelfde functie als een rozenkrans. De kralen van deze mooie armband zijn voor velerlei doeleinden geschikt; voor het tellen van allerlei soorten mantra`s of andere gebeden, neerbuigingen, rondgangen enz.
Maar mede door de prachtige zwarte stenen is het gewoon ook een hele mooie armband!

De armband is geregen op stevig elastiek en past daardoor vrijwel altijd. De kralen hebben een diameter van circa 8 mm.

 

© 2009 - 2023 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel