Tibetaans zilveren ring met Lotus en Turkoois

Artikel 6 van 8
€ 13,95 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Deze open ring heeft een prachtig blauw-groen Turkoois steentje. Het staat bekend als een beschermende steen die positieve energie, levensvreugde, vertrouwen, inzicht en hoop geeft. Al eeuwenlang wordt deze mooie blauwgroene edelsteen gebruikt als talisman.

Turkoois bevordert spirituele afstemming en communicatie met zowel de fysieke als de spirituele wereld. Het is een zuiverende steen die negatieve energie verdrijft en zorgt voor balans in alle chakra's. Het stemt de chakra's af op de verfijnde lichamen en verbindt het fysieke niveau met het spirituele niveau. Volgens traditioneel geloof verenigt Turkoois de aarde en de lucht en brengt het mannelijke en vrouwelijke energieën in harmonie. Deze steen bevordert empathie en evenwicht.

Aan beide zijden van het steentje zijn prachtige lotusbladeren afgebeeld, die samen het symbool van een Varja (of Dorjé in het Tibetaans) vormen. Dit symbool wordt zowel in het Boeddhisme als in het Hindoeïsme gebruikt en versterkt en stabiliseert de geest, en creëert innerlijke balans.

De ring is gemaakt van Tibetaans zilver, een nikkelvrije legering van verschillende metalen met een klein percentage zilver. Het glanst en oxideert op dezelfde manier als zilver. Door het zachtjes te poetsen met een zachte doek, zal het zijn prachtige glans behouden.

Deze open Tibetaans zilveren knijpring heeft een instelbare diameter van ongeveer 18 mm en is 12 mm breed. Hierdoor past de ring bijna altijd en kan hij ook prachtig om een duim worden gedragen.

BELANGRIJK: Let op dat het een handgemaakt product is en dat iedere ring een unieke steen heeft, waardoor de ring er iets anders uit kan zien dan op de afbeelding!

 

© 2009 - 2024 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel