Tibetaans zilveren ring met Lotus en Turkoois

Vorige Artikel 7 van 10 Volgende
€ 13,95 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Het blauw-groene steentje in deze open ring is Turkoois. Deze beschermende steen geeft positieve energie, levensvreugde, vertrouwen, inzicht en hoop. Deze prachtige blauwgroene edelsteen wordt al sinds mensenheugenis als talisman gebruikt.

Turkoois bevordert spirituele afstemming op en communicatie met de fysieke en spirituele werelden. Het is een zuiverende steen die negatieve energie verdrijft. Het schept evenwicht in alle chakra’s, brengt ze op één lijn met de verfijnde lichamen en stemt af op het fysieke niveau van het spirituele. In het traditionele denken verenigt Turkoois de aarde en de lucht en brengt mannelijke en vrouwelijke energieën bij elkaar. Deze steen zorgt voor empathie en evenwicht.

Aan beide zijden van het steentje staan bladen van de lotus uitgebeeld die samen weer een zogenaamde Varja (of Dorjé in het Tibetaans) vormen. Dit symbool wordt zowel in het Boeddhisme als in het Hindoeïsme gebruikt en versterkt en stabiliseert de geest en brengt hem in evenwicht.

Tibetaans zilver is een nikkelvrije legering van verschillende metalen met een gering percentage zilver. Het gedraagt zich wel als zilver; het glimt en vertoont dezelfde vorm van oxidatie als zilver. Door het met een zachte doek te poetsen, gaat het prachtig glanzen.

Deze open Tibetaans zilveren knijpring heeft een toegeknepen diameter van circa 18 mm en is 12 mm. breed. Doordat de diameter instelbaar is, past de ring vrijwel altijd en kan deze  ook heel mooi om een duim gedragen worden.

LET OP:  het betreft een handgemaakt product, ieder met een unieke steen, waardoor de ring er iets anders uit kan zien dan op de afbeelding!

© 2009 - 2023 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel