Tibetaans zilveren ring met Amethist en Lotus

Vorige Artikel 5 van 10 Volgende
€ 12,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

In veel Tibetaanse sieraden worden edelstenen gebruikt omdat Boeddhisten waarde hechten aan de bijzondere, genezende werking van deze stenen.

Het steentje in deze ring is een Amethist. Dit is een zeer veelzijdig kristal wat bijdraagt aan innerlijke rust. De steen helpt contact te maken met hogere energieën en gidsen en wordt gebruikt bij genezing en meditatie.

Aan beide zijden van het steentje staan bladen van de lotus uitgebeeld die samen weer een zogenaamde Varja (of Dorjé in het Tibetaans) vormen. Dit symbool wordt zowel in het Boeddhisme als in het Hindoeïsme gebruikt en versterkt en stabiliseert de geest en brengt hem in evenwicht.

Tibetaans zilver is een nikkelvrije legering van verschillende metalen met een gering percentage zilver. Het gedraagt zich wel als zilver; het glimt en vertoont dezelfde vorm van oxidatie als zilver. Door het met een zachte doek te poetsen, gaat het prachtig glanzen.

Deze open Tibetaans zilveren knijpring heeft een toegeknepen diameter van circa 18 mm en is 12 mm. breed. Doordat de diameter instelbaar is, past de ring vrijwel altijd en kan deze  ook heel mooi om een duim gedragen worden.

© 2009 - 2023 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel