Tibetaanse open ring met Mantra

Vorige Artikel 10 van 10
€ 9,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Deze mooie Tibetaanse ring is gedecoreerd met het mantra "Om Mani Padme Hum". Een mantra is een heilige klank, die symbolisch een bepaalde goddelijke energie tot uitdrukking brengt.

Een mantra kan stil van binnen worden gezegd maar wordt ook hardop gezongen of opgezegd. Je kunt er ook gewoon naar luisteren. Mantra’s kunnen gebruikt worden om te mediteren. Het luisteren of meezingen van een mantra kan je ontspannen. De geestelijk heilzame trilling krijgt kracht door het herhalen.

Een bekende Boeddhistische mantra is: 'Om Mani Padme Hum' ook wel de mantra van mededogen, betekenis: 'de parel van het universum is de lotus van mijn hart' oftewel: we moeten binnen in onszelf kijken om de vrede van de Boeddha te vinden.

De ring is gemaakt van een nikkelvrije legering van verschillende metalen met een laag gehalte zilver en kan tijdens het dragen wat donkerder worden. Het materiaal gedraagt zich wel als zilver; het glimt en vertoont dezelfde vorm van oxidatie als zilver. Door het met een zachte doek te poetsen, gaat het prachtig glanzen.

Deze open Tibetaanse ring heeft een toegeknepen diameter van circa 1,8 cm. en is 0,7 cm. breed. Doordat de diameter instelbaar is, past de ring vrijwel altijd en kan deze  ook heel mooi om een duim gedragen worden.

 

© 2009 - 2022 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel