Levensboom hanger van zilver, met ketting

Vorige Artikel 2 van 14 Volgende
€ 32,95 (inclusief btw)
Voorraad 9 stuks

Sta jij met beide voeten op de grond? ​De levensboom staat symbool voor wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid, en verlossing. Ook is de levensboom natuurlijk een symbool voor het leven zelf. Met zijn wortels in de aarde heeft hij contact met de onderwereld, met zijn takken reikt hij naar de hemel. Hij is dan ook een verbinder van de drie werelden: de onderwereld, middenwereld en de bovenwereld.

​De Levensboom is een universeel symbool dat wordt gebruikt in ontzettend veel spirituele en mythologische tradities over de hele wereld. In verschillende culturen is het bekend als de Kosmische Boom, the World Tree, de Heilige Boom en de Tree of Life.

De drie belangrijkste systemen van de bomen: de wortels, de stam en de takken staan parallel aan de menselijke ontwikkeling van lichaam, psyche en geest. Het is een krachtig symbool van de groei. Verder symboliseert de levensboom het eeuwige leven en onsterfelijkheid.

Tegenwoordig wordt de Levensboom ook veel gebruikt voor diverse kunst en architectuur, in muziek, literatuur, film en voor decoratieve kunsten. Geen wonder dat de levensboom zo'n populair symbool is!​

Deze prachtige 925 sterling zilveren hanger heeft een modern strak design. De diameter van de hanger circa is 2,3 cm. De bijgeleverde zilveren ketting heeft een lengte van circa 45 cm.

© 2009 - 2021 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel