Mala van Amethist

Vorige Artikel 12 van 23 Volgende
€ 59,95
Voorraad 2 stuks

Prachtige Mala van Amethist van uitzonderlijke kwaliteit. Deze populaire edelsteen werkt beschermend, zuiverend, brengt harmonie en werkt verdiepend bij het mediteren of reciteren van mantra’s. Een sterke combinatie dus.

Een Mala is een gebedssnoer van kralen dat gebruikt wordt binnen het Boeddhisme. Het heeft een vergelijkbare functie van de rozenkrans in het Christendom.
Een mala is een belangrijk attribuut van een Tibetaans Boeddhistische gelovige. De gebedsketting wordt door Hindoes en Boeddhisten hoofdzakelijk gebruikt om mantra`s te tellen die gereciteerd worden.  Ze worden ook gebruikt voor het tellen van andere gebeden, neerbuigingen, rondgangen enz. Het gebedssnoer is gemaakt van 108 telkralen.

Amethist is een zeer veelzijdig kristal.  De diep paarse edelsteen stimuleert alle energiecentra van het lichaam en maakt de geest vrij van gedachten. Amethist geeft kalmte en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt.

De kralen van deze mala zijn van AA kwaliteit en hebben een diameter van circa 8 mm. Ze zijn perfect geslepen en voelen zeer prettig aan. De totale lengte van de snoer is circa 85 cm. Ze zijn geregen aan licht elastisch materiaal waardoor de mala zowel als ketting als armband gedragen kan worden.

© 2009 - 2021 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel