Handgemaakte Tibetaanse oorbellen, waterdruppel

Vorige Artikel 20 van 31 Volgende
€ 10,95
Voorraad 2 stuks

Het design van deze prachtige opengewerkte oorbellen is geïnspireerd door de eeuwenoude tradities en symboliek van Tibet.

Voor Tibetanen spelen sieraden een belangrijke traditionele rol wat sterk tot uiting komt in de symboliek van hun sieraden. Tibetanen gebruiken sieraden om ze in de buurt te houden van hun goden, ze hechten veel waarden aan de kleur, grootte en symboliek van hun sieraden.

In deze oorbellen zie je het element water duidelijk terug. De hele wereld, om ons heen en binnen in ons, wordt gevormd door dezelfde vijf elementen: aarde, water, vuur, lucht en ruimte. Water doorstroomt alles, water bevrucht alles, zonder water is er geen leven, is alles dor en verstard, dus water brengt leven in de energie van Aarde.Water is de stroom van levensenergie. Het is ook het symbool van spiritualiteit, kennis, genezing en verfrissing.

Deze bijzondere oorbellen uit Tibet zijn circa 3,8 cm. lang (incl. haakje van chirurgisch staal) en 2,3 cm. breed. Ze zijn gemaakt van Tibetaans Zilver. Dit is een nikkelvrije legering van verschillende metalen met een laag gehalte zilver. Het materiaal gedraagt zich wel als zilver; het glimt en vertoont dezelfde vorm van oxidatie als zilver. Door het met een zachte doek te poetsen, gaat het prachtig glanzen.

© 2009 - 2020 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel