Lapis Lazuli armband met zilverkleurige Boeddhakraal

Artikel 1 van 5 Volgende
€ 17,95 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Boeddha sieraden doen het erg goed als cadeau. Door ze aan iemand te geven, wens je hem of haar rust en geluk. Maar ook voor jezelf is dat natuurlijk een fantastisch cadeau!

In tijden van stress en onzekerheden gaan mensen opzoek naar alternatieve manieren om tot rust te komen en de wijsheid van Boeddha lijkt voor veel mensen een oplossing voor dit probleem te zijn. Boeddha was een spirituele leider die grofweg tussen 500 en 600 jaar voor christus in Nepal leefde.

Als je Lapis Lazuli bekijkt, is het net alsof je op een heldere avond aandachtig naar de sterrenhemel tuurt. De gouden puntjes in de koningsblauwe steen zijn net flonkerende sterren.
Het is dan ook geen toeval dat deze steen je volgens Boeddhisten “peace of mind” brengt. En naast innerlijke rust zou hij ook nog je intuïtie versterken en je creativiteit een boost geven. En dan is het ook nog eens een prachtige steen om te zien!

De armband is geregen op stevig elastiek en past daardoor vrijwel altijd. De kralen hebben een diameter van circa 8 mm. en de zilverkleurige Boeddhakraal is circa 10 mm. hoog.

© 2009 - 2021 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel