Mala van groen sandelhout

Artikel 1 van 10
€ 17,95 (inclusief btw)
Voorraad 10 stuks

Een mala is een Tibetaans Boeddhistische gebedsketting die gebruikt wordt door hindoes en boeddhisten om het tellen bij te houden van een mantra of een vers voor een specifieke Godheid of heilige.

Groen sandelhout, ook bekend als verawood, heeft een pittig, bosachtig, rokerig aroma. In wisselwerking met lichaamswarmte, zal het hout je belonen door deze subtiele geur vrij te geven wanneer je het draagt. De geur van sandelhout geeft gevoelens van sereniteit en diepe ontspanning, waardoor dit hout zeer geschikt is voor meditatie of voor het kalmeren van stress en angst.

Deze houtsoort heeft de unieke eigenschap om van kleur te veranderen. Blootstelling aan zonlicht zal de groene kleur van het hout verdiepen en na verloop van tijd kan de kleur diep bosgroen worden. Aangezien dit een natuurlijk product is, zal de kleur variëren en zal elke kraal zijn eigen persoonlijkheid ontwikkelen.

De energie van hout, inclusief sandelhout, stimuleert de wortelchakra, waardoor je wordt geaard en het gevoel van veiligheid en vertrouwen toeneemt. De groene kleur van de verawood activeert ook de hartchakra, waardoor gevoelens van liefde, mededogen, empathie en vreugde toenemen.

Deze prachtige mala is afkomstig uit Tibet en is circa 80 cm. lang.  Het gebedssnoer is gemaakt van groen/bruine kralen (circa 0,8 cm.) die geregen zijn aan licht elastisch materiaal zodat de mala zowel als ketting, als om de pols gedragen kan worden.  

 

© 2009 - 2024 Happybazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel